Op stap in eigen land!

Op stap in eigen land!

Nog even dromen, dromen over de leuke uitstapjes die we de afgelopen maanden hebben mogen maken. De dagtrip waar ik vandaag over schrijf was toch wel echt wel de moeite. Woensdag is onze vrije dag die we meestal ook echt vrij plannen, dus geen administratie, geen bestellingen enz. Zo af en toe er even tussenuit met het gezin het kan zo goed doen even nergens aan denken, andere omgeving, buitenlucht dit geeft je weer inspiratie en brengt je vaak weer op een nieuw idee.

Dus woensdagochtend op tijd vertrekken en dan op weg naar het mooie Brugge, een prachtig middeleeuwse plaats met leuke steegjes, gezellige winkeltjes, kerken, abdijen, kloosters, terrasjes en natuurlijk de Brugse kantwinkels.

P1010087.JPG

Eigenlijk teveel om op te noemen er is hier zoveel te zien. Gezellig wandelen door de straatjes en je ogen uitkijken naar zoveel moois wat een prachtige historische panden. Om Brugge vanaf het water te bekijken kopen we een kaartje voor een mooie rondvaart en we zijn niet de enigste, sluiten netjes in de rij aan, het wachten was het meer dan waard ook vanaf hier is alles adembenemend.

P1010068.JPG

Logisch dat de binnenstad van Brugge dan ook door Unesco opgenomen is als werelderfgoed. Wij hebben voor een dagtrip gekozen maar ik raad je toch aan om hier 2 dagen voor uit te trekken, een dag is te kort om alles te bekijken.

Welke plaats of stad is jou favoriet?

Liefs, Marlies xxx