Bonanto, wat een aroma's en smaken!

Bonanto "The ultimate Aperitivo"

Na uitvoerig proeven, testen en mixen presenteren we sinds enkele weken het aperitief Bonanto, aan onze gasten. Wat een geweldige reacties hebben we hierover mogen ontvangen, enkele reacties: fris, heerlijk bittertje, kruidig, lange afdronk en de heerlijke smaak van kersen werd zeer geapprecieerd. 

Het aperitief is heerlijk on the rocks, met tonic of met heerlijke bubbels.

Bonanto, is ontwikkeld door 3 Spaanse heren en deze zijn zeker niet de minste ze werken al jaren in de groep van El Bulli en ook hier moest het plaatje weer kloppen, een heerlijk aperitief in een moderne gepatenteerde fles.

Mocht U deze zomer ook dit heerlijk aperitief aan Uw vrienden willen serveren mail of bel me voor info klik hier

Liefs, Marlies