Yes, vakantie!

We kiezen weer voor Spanje!

Na jaren van vakantie in Frankrijk en lang geleden in Italië, kiezen we in 2016 voor Spanje, voor het eerst in ons leven naar de Costa Brava! We verblijven in een van de mooiste middeleeuwse dorpjes van Spanje namelijk Peratallada, voor de komende 10-dagen, onze thuisbasis vanuit hier verkennen we de Costa Brava. We werden gelijk omver geblazen door de prachtige natuur, de mooie rotsbaaien van o.a Sa Tuna en Tamariu, de mooie dorpjes zoals Begur Pals en Cadaques wat hebben we genoten van de geweldige gastvrijheid. Ook in 2017 zijn we in dezelfde omgeving gebleven om nog meer te verkennen namelijk Sant Feliu de Guixols, op de heenreis maakten we een tussenstop van een dag in het Franse plaatsje Cassis, dit plaatsje is zeker de moeite waard om te stoppen stap op de boot voor een geweldige rondvaart langs de prachtige krijtrotsen geniet van de blauwe zee en uiteraard een heerlijk glas rosé op de gezellige terrasjes aan de haven. Dit jaar vertrekken we wederom naar de Costa Brava en nu is het Tossa de Mar, een oud dorpje wel wat meer toerisme maar ook voor de 16-jarige zoon moet er ambiance zijn. We maken een tussenstop in het zuiden van Frankrijk, waar we 1-dag verblijven in het plaatsje Aigues-Mortes, een vestingstad volledig ommuurd met blijkbaar leuke winkeltjes, restaurantjes en hopelijk ook gezellige terrasjes. Vanuit hier gaan we de zoutmeren bezoeken en uiteraard Flamingo's spotten.

Nog een paar weken wachten voor vertrek, heerlijk!

Tijdens mijn vakantie kun je me volledig volgen uiteraard op mijn blogverslagen maar ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Liefs, Marlies